Puzzle Retreat

Puzzle Retreat 1.7

Rustgevend puzzelspel met 50 levels

VOOR

  • Mooie beelden
  • Leuk concept

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Puzzle Retreat is een gratis puzzelspel voor Android-telefoons. In de game schuif je blokjes over een houten plaat, waarbij elk gat moet worden gevuld. Er zijn slechts twee regels: vul het raster en gebruik alle blokjes.

In Google's digitale softwarewinkel Play zijn duizenden puzzels te vinden en lang niet allemaal zijn ze interessant. Puzzle Retreat springt er tussenuit vanwege het rustgevende karakter en het originele concept. Begin je het spel, dan krijg je in een paar trainingslevels uitgelegd hoe het spel werkt en dat lijkt redelijk eenvoudig. Je schuift blokjes met je vingers over een houten tafel, waarbij ze in gaten dienen te vallen. Elke tafel heeft een andere vorm en blokjes glijden over elkaar heen als een gat reeds is gevuld.

Puzzle Retreat is erg uitdagend. Er zijn liefst 50 levels en het wordt moeilijk wanneer de tafels niet meer vierkant of rechthoekig zijn. Een blokje in een gat vegen lijkt wellicht een fluitje van een cent, maar je merkt al snel dat mogelijkheden op een klein bord beperkt zijn. Verschijnen er dan ook nog eens dubbele blokken (die twee gaten vullen) dan wordt Puzzle Retreat pas echt een kluif. Rustgevend blijft het spel wél en dankzij de prettige beelden ben je met de game wel even zoet.

Het concept van Puzzle Retreat lijkt een beetje op dat van een schuifpuzzel, met een toefje sjoel-actie. Puzzle Retreat biedt luchtige, korte puzzelpret; perfect voor in de trein, bus of op het toilet.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Puzzle Retreat

Download

Puzzle Retreat 1.7

Beoordelingen about Puzzle Retreat